Poklon za muškarca - evo šta pokloniti muškarcu i kako ga obradovati

Pokloni za muškarca, odnosno samo njihovo biranje predstavlja izazov za sebe! 

Izabrati poklon za muškarca često je mnogo komplikovanije nego kad se pokloni biraju za dame. Da li se radi o dečku ili mužu, bratu, ocu, prijatelju ili kolegi izbor poklona za muškarca uglavnom ume da zada glavobolje. 

Možda je u pitanju godišnjica, rođendan, unapređenje ili samo želite da obradujete muškarca poklonom bez nekog specijanog povoda. Obićno za žene važi da su one te koje vole poklone i iznenađenja, ali ne zaboravite da i muškarci vole ovakave znakove pažnje.

U daljem tekstu sa vama delimo ideje za poklone i iznenađenja i verujemo da će vam ovaj tekst poslužiti kao izvor inspiracije za poklon koji će ga usrećiti.

Poklon za muškarca ideje - rođendan kao povod

Šta kupiti muškarcu za rodjendan?

Vašoj dragoj muškoj osobi je rođendan i tim povodom želite da ga lepo iznenadite i obradujete a da ne pogrešite sa izborom. Nudimo par ideja koje će dati odgovor na vaše pitanje šta kupiti muškarcu za rođendan.

#1 Darujte mu nežnost koju pruža Jasmil donji veš

Muške bokserice mogu biti odlično rođendansko iznenađenje za muškarca. Odabir kvalitetnog pamučnog veša je idealan izbor sa kojim nećete pogrešiti. 

Poklon će biti olakšan ukoliko prepoznajete stil muškarca. Lakše ćete se fokusirati prvo odabirom boja i dezena. Posle toga, izbor ostaje samo na odgovarajućoj veličini i materijalu.

Izborom najfinijeg pamuka pružićete mu udobnost. Nežno prijanja na kožu i omogućava slobodu pri kretanju čuvajući kožu od iritacija. Poklon za muškarca koji daruje komfor kakav zaslužuje.

Pored udobnosti, Jasmil donji veš za muškarca dolazi u raznim dezenima koji sa sobom donose živopisne boje i zanimljive motive. Atraktivan dizajn koji održava muževnost i kvalitet koji pruža odličnu potporu. Kombinacija koja će mu se zasigurno svideti.Ukoliko je taj muškarac vaš dečko onda njegov poklon možete upotpuniti i nekim ženskim donjim vešom koji se slaže sa njegovim i dodati mu poruku gde piše da se u svemu slažete.

Različiti modeli bokserica za muškarce

#2 Poklonite mu pidžamu za udobnost i mirne snove

Kada brate poklon za muškarca, idealno je pružiti mu udobnost kakvu nosi odeća za spavanje. Ukoliko znate kakav stil krasi muškarca kome kupujete poklon, poznajete ga dovoljno da možete sa povezom preko očiju napraviti izbor odeće koji će odlično prijanjati njegovoj građi, utoliko vam je lakše odabrati i znate tačno šta će mu se dopasti.

Veliki izbor modela i dezena koje nude pidžame vam olakšava odabir poklona. U toj potražnji ćete sigurno uživati jer ćete se potruditi da mu obezbedite pravi poklon koji će da mu izmami osmeh na lice. Pidžame kratkih ili dugih rukava, samo donji delovi pidžame ili kombinacija sa kratkim rukavima, svakako sa sobom nose kvalitet koji će vašem muškarcu obezbediti udoban i miran san.

Dva modela muške pidžame

#3 Majica kao koristan poklon za svaki dan 

Majica kratkih ili dugih rukava predstavlja idealan poklon sa kojim nema greške. Bilo da se radi o sportskom tipu muškarca ili ne, majica je odličan izbor odeće koju svaki muškarac voli da nosi.

Kvalitetne muške majice sa raznim izborom dezena i boja odličan su izbor. Majice pružiće udobnost i mekoću koži, a često je i svakodnevni odevni predmet većine muškarca. Mogu je kombinovati uz farmerke, šorc, trenerku ili pantalone, a mogu je izabrati i kao odevni predmet prilikom spavanja ili za trening. Mogu je nositi u kućnoj varijatni ili će mu poslužiti kao prijatan odevni izbor prilikom lagane šetnje.

Poklon za muškarca za godišnjicu braka - pravi poklon za muža

Šta pokloniti muškarcu za godišnjicu braka?

Odlučiti se za partnera sa kojim krećete u životno putovanje veliki je korak. Divno poglavlje koje sa sobom nosi mnogo uzbudljivih avantura. Poklon može biti jako opširan, ali sa veoma jasnim idejama. To je osoba čiji stil poznajete, znate šta voli i šta mu se sviđa i čime bi se obradovao.

#1 Košulja i potkošulja - praktičnost i osećaj za stil u jednom

Kada se priča o poklonu za vašeg muškarca ovaj izbor će mu izmamiti osmeh i biće jako zahvalan i srećan što ste se baš vi dosetili da mu upotpunite poklon ovim odevnim predmetom.

Elegantnost košulje upotpunjava nežnost potkošulje koja lagano prijanja na telo. Potkošulja je idealan dodatak ovakvom poklonu jer je svaki muškarac nosi, pogotovo ako se radi o nekoj svečanoj prilici. Komfor potkošulje pruža udobnost koja idealno prijanja uz prijatan materijal kvalitetne košulje.

#2 Opuštajući spa dan uz mekan dodir bademantila

Izbor poklona i iznenađenja možete proširiti i idejom da vašem partneru pružite jedan relaksirajući dan bez stresa i obaveza. Opuštanje uz đakuzi, finu masažu i čari bazena je pravi raj i lek protiv svakodnevne tenzije. Divan izbor poklona koji se može upotpuniti nekim dodatnim odevnim predmetom. Idealno za ovakve prilike.

Kako bi svom partneru upotpunili taj užitak, predlažemo da ga ogrnete poklonom od najfinijih i najmekanijih materijala od najkvalitetnijeg pamuka. Udobnost Jasmil bademantila će doprineti njegovom doživljaju, pružiti mekoću njegovoj koži i tako mu staviti osmeh na lice.

Upotpunjen poklon i zagarantovano uživanje za vašeg partnera, staviće i vama osmeh na lice jer znate da ste mu zaista pružili divan dan.

Poklon kutija za muškarca - odličan izbor za svaku priliku 

Poklon kutija za muškarca se razlikuje od iznenađenja koja su vezana za žensku polovinu. Ruže, plišane igračke, razni slatkiši i porukice su detalji koji će upotpuniti kutiju devojke. 

Zašto ne bismo mogli napraviti poklon za muškarca sa sličnom temom? 

Kutija može biti sačinjena od raznih stvari koje vaš partner, prijatelj, kolega ili brat ili neki drugi važan muškarac voli. 

#1 Pamučna poklon kutija iz Jasmil asortimana

Ovu kutiju možete sačiniti sa najfinijim pamukom. Sastavite komplet sa potkošuljom, donjim vešom i pamučnim čarapama koje mogu odlično da se ukombinuju uz sportsku ili elegantnu obuću.

Pamuk pruža nežnost i udobnost kojom će svaki muškarac da se obraduje. Idealan poklon za bilo koji povod kome će biti zahvalan i koji će mu izmamiti osmeh na lice.

#2 Slatka poklon kutija

Ko bi odoleo punoj kutiji slatkiša?

Popunite ovu kutiju omiljenim slatkišima vašeg brata, prijatelja, dečka ili za neku drugu dragu osobu muškog pola za koga je sastavljate. Osim slatkiša možete je upotpuniti nekim lepim i šaljivim porukicama i tako ukompletirati ovaj jedinstven poklon.

#3 Poklon kutija dečačkih snova

Poklon kutija dečačkih snova može biti originalan poklon za muškarca. Možete je sačiniti od raznih igračkica sa kojima je voleo da se igra kada je bio mali, poput njegovog omiljenog autića.

Zatim je možete ispuniti nekim starim stripovima i igricama koje voleo da čita i da se animira kao mali. Možete ubaciti stare sličice za album, klikere i neke sitnice koje su mu ispunjavale detinjstvo.

Za bolji izbor i odluku, možete pogledati detaljnu ponudu na našem sajtu. Koje god iznenađenje i poklon da planirate, nadamo se da smo vam ovim tekstom malo suzili i olakšali izbor. Verujemo da nećete pogrešiti i da će se muškarac za koga ste birali poklon iskreno obradovati.