Romantični pokloni za devojku - saveti i ideje za odabir

Romantični poklon za devojku je idealan izbor kada želite da iznenadite, i to bez ikakvog povoda! 

Zašto bismo poklone kupovali samo za mesečnice, godišnjice, rođendane, na Dan zaljubljenih i slične događaje?

Muškarci, nemojte čekati Dan zaljubljenih da biste vašoj devojci pokazali da je volite, već joj i bez povoda poklanjajte s ljubavlju!

Jasmil je tu da sa vama podeli vaše najlepše trenutke, te smo u nastavku teksta za vas pripremili nekoliko ideja za romantičan poklon za devojku koji će zasigurno voljenoj osobi izmamiti osmeh na lice.

#1 Kvalitetan komad donjeg veša - idealan romantični poklon za devojku

Gornji i donji deo belog veša na krevetu

Ne postoji devojka koja se neće obradovati kvalitetnom komadu donjeg veša, a pogotovo zbog toga što je isti dobila od vas. Međutim, kupovina ženskog donjeg veša i nije tako lak zadatak kao što se čini! 

Prvo, znamo koliko je donji veš bitan za žene budući da on čini da se devojke osećaju sigurnom u sebe, zavodljivom ali i pune samopouzdanja. Upravo zbog toga jako je važno kakav donji veš ćete odabrati za svoju voljenu osobu. 

Osim što je krucijalno da odaberete model gaćica prema ukusu vaše devojke, još važnije je odabrati kvalitetan donji veš koji je skrojen od prirodnih materijala. Koliko se pažnje posvećuje samom izgledu gaćica, toliko je i podjednako važno da takav materijal bude prijatan i ugodan za nošenje.

Dobar izbor donjeg veša, izrađenog od prirodnih i prijatnih materijala možete pronaći u Jasmil prodavnicama koji se može pohvaliti besprekornim kvalitetom.

#2 Stvari za spavanje - intiman romantičan poklon koji će je oduševiti

Žena u roze spavaćici se gleda u ogledalu

Mnoge dame spavaćice smatraju najudobnijim komadom za spavanje, te nećete pogrešiti ukoliko vašu devojku iznenadite spavaćicom ili ženskom pidžamom koje će im pružiti udobnost i miran san. 

Komplet donjeg veša možete uprariti sa ženskim spavaćicama vrhunskog kvaliteta iz naše kolekcije i budite sigurni da će se takvom poklonu svaka devojka obradovati! Prilikom izbora pidžame ne bi trebalo da kupujete bilo koju pidžamu - obratite pažnju na materijal, dezen, boju i birajte onu koja će se najviše uklopiti uz karakter vaše devojke. 

Ženska spavaćica je savršen romantičan poklon budući da se one obično poklanjaju dragim osobama, pa tako ovaj romantični poklon za devojku nosi i posebnu simboliku.

Jasmil je mislio na sve dame, smo tako u našu ponudu uvrstili veliki izbor spavaćica kao i pidžama različitih boja i dezena, a ono po čemu se naši modeli najviše ističu je kvalitet i udobnost materijala.

#3 Romantičan poklon u vidu putovanja - odvedite je na destinaciju o kojoj mašta 

Ukoliko imate dilemu kako da iznenadite devojku, romantično putovanje je uvek dobar izbor!

San svake devojke je da jednog dana od svog muškarca čuje - “spakuj kofer, vodim te na jedno putovanje.” Budite vi taj muškarac koji će iznenaditi svoju voljenu osobu putovanjem na destinaciju o kojoj ste oduvek maštali.

Setite se želja vaše voljene osobe, razmislite koja bi to desitnacija bila i organizujte putovanje samostalno do detalja. Kako bi priredili potpuno iznenađenje vašoj devojci. Pre nego što se upustite u ovu avanturu, podrazumeva se da ste se raspitali oko godišjeg odmora kako ništa ne bi omelo vaše romantično putovanje.

To mogu biti neke daleke, egzotične destinacije, vikend na planinini ili bilo šta drugo u čemu vaša devojka uživa. Na kraju krajeva, odabir destinacije i nije toliko važan, već je čar u tome što ćete putovanje organizovati potpuno samostalno dok će vaša voljena osoba biti u neizvesnosti do poslednjeg trenutka.

#4 Večera u dvoje - uvek dobar izbor za romantičan poklon

Žena u crnoj romantičnoj spavaćici

Večera u dvoje je uvek dobar način da iznenadite vašu voljenu osobu. Za ovo iznenađenje možete odabrati vaš omiljeni restoran u koji često odlazite, međutim, s obzirom da je u pitanju iznenađenje,  za ovu priliku možete odabrati potpuno novi restoran u kojem to sada nikada niste bili. 

Ukoliko želite da se maksimalno potrudite da priredite iznenađenje vašoj voljenoj osobi, zasucite rukave i samostalno pripremite večeru za dvoje. 

Ako nište vešti u kuhinji, naš predlog je da nekoliko dana pre iznenađenja probate da napravite jelo kako bi na dan večere sve bilo savršeno. Na internetu se mogu pronaći brojni recepti kao i detaljni tutorijali kako da pripremite obrok, te nema sumnje da ćete se snaći u tome.

Kako bi doprineli što romantičnijoj atmosferi, uredite prostoriju svećama, cvećem i ne zaboravite na laganu muziku koja je tu da upotpuni celokupan dožvljaj.

#5 Cveće - vanremenski romantični poklon za devojku 

Sa cvećem nema greške, to je uvek proveren, romantičan poklon za devojku kome će se svaka devojka obradovati. Iako cveće devojke dobijaju za neke posebne događaje poput rođendana i Dana zaljubljenih, buket cveća je idealan poklon za devojku kada hoćete da joj priredite malo iznenađenje.

To ne mora biti buke ruža kao i obično, već za vašu dragu osobu možete odabrati buket koji je napravljen od njenog omiljenog sezonskog cveća. 

U buket možete dodati i njen omiljeni slatkiš kao i poruku u kojoj ćete joj kroz kreativne stihove iskazati koliko je volite i tako kreirati savršen romantični poklon za devojku.

#6 Nakit - romantičan poklon koji će čuvati kao uspomeu

Ako želite da vašu voljenu osobu obradujete poklonom koji će joj ostati kao uspomena ceo život, onda je nakit idealan romantični poklon za devojku

Međutim, kako odabrati idealan nakit za vašu lepšu polovinu?

Izbor nakita je raznovrsan, ali ono što treba imati na umu prilikom odabira su svakako kvalitet nakita, kao i ukus koji vaša dama preferira. Ukoliko ste već duži vremenski period u romantičnoj vezi, verujemo da nećete imati dileme kada je u pitanju izbor nakita prema ukusu vaše voljene osobe. 

Pored samog kvaliteta, boja nakita je još jedna vrlo važna stavka prilikom izbora. Nakit od belog i žutog zlata svakako važe za najkvalitetniji, ali ništa manje ne važi ni za srebrni nakit koji je odlična zamena za jeftiniji nakit.

Oslonite se na nakit koji vaša devojka već ima ili inače kupuje, pa ćete tako spram toga vrlo lako odrediti stil koji vaša voljena osoba preferira.

Ovo su bili samo neki od romantičnih poklona kojima možete iznenaditi sve drage dame, a ukoliko vaš izbor bude kvalitetan donji veš, istražite ponudu u našoj Jasmil  online prodavnici ili nas posetite u maloprodajnim radnjama kako bismo vam pomogli prilikom odabira!